BAKE MY DAY

Recentebeoordeling


5 sterren uit 70 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bake my Day. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 14:23 I especially like the bars. All things delicious though, cupcakes too!
12 okt 2022 om 8:36 Excellent cupcakes, I got the surprise bar box as well and all of those were delicious. Thank you for throwing in an extra cupcake!
15 mei 2022 om 17:13 Lekker
22 mrt 2022 om 14:37 Echt super cupcakes, we hebben genoten!
27 feb 2022 om 19:56 The system glitched so I got double of the order, which is fine I gave them to my neighbor. The cupcakes are good, but the red velvet is not real. It’s just food coloring. Yummy anyway, and I would order these again.
20 feb 2022 om 18:05 Nadat mijn eigen baksel mislukt was, érg blij dat ik mijn verjaardagsvisite alsnog lekkere cupcakes heb kunnen serveren! Super!
13 feb 2022 om 15:31 Incredibly tasty cupcakes. Recommended/aan te raden - especially with delivery when stuck at home.
6 nov 2021 om 22:50 Lekkere baksels!
12 aug 2021 om 21:03 De handgeschreven kaart was hartstikke tof maar dat maakt het niet goed dat de bestelling nog stijfbevroren was; bellen zou beter geweest zijn!
7 mei 2021 om 15:36 Ik had zelf een tijd gekozen en toen was het er ook. Heerlijke repen en brownies
23 apr 2021 om 15:30 Best thing I ever had